tisdag 18 februari 2014

It's official, två av två är sjuka!

Visst hostade vi ordentligt båda två i natt. Och Elly hade till och från ont i öronen, så jag tänkte att det bara var att masa sig till vårdcentralen. Planen var att svärmor skulle vara hos Elly på förmiddagen, så att jag kunde gå till skolan, och jag grubblade över om jag verkligen kunde gå till skolan när Elly hade blivit sämre. Men jag kom fram till att om jag inte hade gått till skolan så hade jag varit en stressad och sur mamma hela dagen, så det var lika bra att Elly fick vara hemma med sin farmor några timmar. De två gick även till vårdcentralen och det var ingen öroninflammation, utan bara förkylning i öronen. Läkaren ordinerade ingenting annat än glass till sjuklingen.

 

Egentligen hade jag tänkt att beklaga mig över min onda hals och över att jag säkert kommer att få feber, men just nu sover Elly och jag äter pasta och pluggar i sängen, vilket nästan är ett living the dream-moment, så jag låter bli.

 

3 kommentarer: