onsdag 26 februari 2014

Jag ska börja jobba!

Nu är det officiellt, så nu kan jag berätta här! Och ledsen om jag gör er besvikna, men jag är inte gravid med trillingar och Niklas har inte fått jobb inom diamantbranschen, så vi ska inte flytta till Sierra Leone. Men jag har fått ett nytt jobb! Eftersom jag inte har jobbat på exakt tre år känns det väldigt stort för mig. Dessutom är det ett väldigt spännande jobb. Det känns inte bra att skriva detaljerat om jobbet här, men jag kan berätta att det har att göra med missbruk och hemlöshet, vilket jag ju har jobbat med tidigare, men nu kommer själva arbetet att se annorlunda ut, jag kommer att ingå i ett team och ha en annan roll än jag har haft innan. Det kommer troligen bli som så att jag börjar jobba halvtid 1 april när min ena kurs är slut och att jag går upp i tid till 80% i juni när den andra kursen är slut.

 

 

Alltså, jag är så glad för det här! Fasta tider, ha jobbarkompisar, att åter få göra något som är meningsfullt och dessutom få en riktig inkomst, det kommer att bli så bra!

 

18 kommentarer:

 1. Å, vad roligt! Stort grattis!!

  SvaraRadera
 2. Men du, vad kul! Hur bra som helst ju! Stora grattiskramar!!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Grattis till jobbet! :)

  SvaraRadera
 4. Men åh va kul, och vilket intressant och viktigt jobb! Stort grattis till dig!

  SvaraRadera
 5. Hurra! Vad roligt! Grattis👏👏👏🎈

  SvaraRadera
 6. Vad roligt!!! Grattis till nya jobbet!

  SvaraRadera
 7. Hurra och grattis till jobbet! Det låter verkligen spännande och tiden fram till 1 april kommer gå i rasande fart.

  SvaraRadera
 8. Grattis! Det låter jättespännande!

  SvaraRadera
 9. Bästa målgruppen ju! Grattis!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det faktiskt! tack!

   Radera