måndag 24 februari 2014

Nu ska jag vara sjuk!

God förmiddag!

Elly är på förskolan för första gången på nästan två veckor och jag tänker ägna mig åt det jag har längtat allra mest efter de senaste dagarna: att ligga under en filt i sängen med en kopp te i näven. Den där hostan jag dras med vill inte ge med sig, utan den kommer titt som tätt i attacker som först gör att jag nästan spyr och sen gör mig helt utmattad. Jag önskar att jag bara kunde ligga här och känna mig vissen, men jag måste plugga och styra upp en massa småsaker som har blivit liggande. Å andra sidan är det ganska nice att plugga i sängen och jag tänker bara ägna mig åt den roliga kursen idag. Nu ser jag dock att solen skiner, så det får nog bli en liten promenad också.

 

8 kommentarer:

 1. Usch vad det låter jävligt! Hostan alltså. Det andra låter välbehövligt. Hoppas du får vila ordentligt!
  kram

  SvaraRadera
 2. Men är det inte över snart eller?!
  Skönt att Elly fått gå tillbaka till vardagen iaf, du kanske ska ta och slappa av lite så det släpper?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att det är precis vad jag behöver! Det går ju inte att ta det lugnt när jag är med Elly, inte ju när hon är frisk!

   Radera
  2. Näee, förstår vad du menar. Som en berg- och dalbana. :-)

   Radera
 3. Åh, I hear you sister!

  Samma elände som jag har.

  Krya på dig!!

  SvaraRadera
 4. Det gör du helt rätt i! Hoppas hostan ger med sig och att du blir piggare snart!

  SvaraRadera
 5. Känner med dig, min hosta sitter fortf. kvar litegrann. Makalöst drygt.
  Skönt att du fick krypa ned i sängen, hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte haft min en vecka än, men är utled på den!

   Radera