tisdag 25 februari 2014

Om synliga bröstvårtor

Apropå tuttar och bh, så kom jag att tänka på att för en så där 10 år sen hade jag nästan aldrig bh. Jag var medveten om att det syntes och att bröstvårtorna syntes väl när jag frös och hade tunna kläder. Men nu var det så här att jag på allvar trodde att det ansågs fult att bröstvårtorna syntes, eftersom jag trodde att folk som var intresserade av tuttar i allmänhet tyckte att bröstvårtor som stack fram var avtändande. Det var även av denna anledning jag trodde att bh-ar var vadderade; för att dölja bröstvårtor. Såatte. Jag kände mig ganska kaxig där jag gick runt utan bh, typ "jag vet att jag äcklar dig med mitt tuttfräs, gubbjävel!". Sen var det någon (kanske min blivande make) som talade om att det tvärtom är många som tycker det är sexigt när bröstvårtorna syns, och jag fick ett sånt där hjälp-jag-har-levt-under-en-sten-moment.

3 kommentarer:

  1. Fast synliga bröstvårtor är ju sexigt på det där icke önskvärda sättet, lite slampigt liksom. Inte nåt som fina tjejer kör med. Så jag tycker 1) att ni båda har rätt och 2) att det är en grej att reclaima.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, visserligen. Men jag blev typ rädd att slemmisar skulle gå omkring och kolla på mina bröstvårtor...

      Radera