onsdag 12 februari 2014

Team VABruari

Jag tyckte nog att det här tjatet om VABruari var lite överdrivet, det gjorde jag. Men när Elly efter två dagar på förskolan vaknade mitt i natten och var varm som en kamin och hostade väldigt ynkligt, då började jag fatta grejen. 

Niklas åkte till Norge igår och jag försöker att inte stressa mig till en hjärtinfarkt pga uteblivet pluggande. Sjuklingen herself har Doramaraton och hämtade alla sina instrument för att kunna spela med när musikavsnittet dök upp.

6 kommentarer:

 1. Tänkte nog också att VABruari var en mediamyt, men när jag tänker efter har Maxen varit hemma lika mycket som på förskolan, där det fö är jättelungt pga så få barn.
  Krya på sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Igår var det nästan inga barn på Ellys förskola. Flera var visserligen sportlovslediga, men det var jättemånga sjuka!

   Radera
 2. Vad jobbigt! Hoppas att hon kryar på sig snart!

  Och tack för din kommentar! Det var jättekul att läsa. Jag sprang en del i början också och cyklade till jobbet varje dag, men efter ett tag kändes det inte bra, så jag slutade med det. Nu går jag till jobbet varje dag eller försöker iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag var rädd att jag skulle belasta kroppen för mycket när magen började bli större, eller att bäbin skulle bli överhettad eller nåt om jag kom upp i hög puls. Och känns det inte bra är det ju bara dumt att träna! Promenader är faktiskt inte fy skam heller!

   Radera
 3. Krya!! Och hoppas du kan plugga lite! Jag ser inte fram emot nästa februari då Victor kommer gå på föris... Han hade över 40-grader nu nyligen ändå, det var tillräckligt tycker jag 😖

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Svärmor passar Elly nu, sp jag får plugga. Ja, det är jobbigt med dessa sjukdomar, men sen MÅSTE ju inte alla drabbas av VABruari heller!

   Radera