fredag 28 februari 2014

Underbara fenomen på FB

Sedan jag bytte kön på fejjan har jag sluppit all bantningsreklam i stil med "gå ner så många kilon tills du väger lika mycket som ett lågstadiebarn". Nu får jag mest reklam som har med träning och musik att göra, typ "gilla Takida". Men igår dök det upp en möjlighet att gilla någon slags sida för folk som gillar Bikini Bridges. Förlåt, RIKTIGT HETA Bikini Bridges. Och jag vet inte om jag inbjuds till att gilla sidan för att jag har angett att jag är man, och för att män antas gilla att få en daglig dos bikini bridges? Eller vänder sig sidan till kvinnor också kanske, som lite mysig "thinspiration"?

 

*väntar ivrigt på att bjudas in till "få din dagliga dos av hallux valgus" eller "gilla gäddhäng"*

 

3 kommentarer:

 1. HAHAHA!
  Ehm..
  Jag har börjat att klicka bort allt som kommer och trycker i att jag inte är målgrupp för det.
  Har inte fått så mycket skit faktiskt.
  Men kanske jag också ska bli man.

  SvaraRadera
 2. En får nästan lust å joina den där gruppen å lägga upp en bild på sin egna bleka, dallriga och bristningsstrimmiga mage (en mage som jag är lite stolt över, har ju bott ett barn där inne) bara för att normalisera gruppmedlemmarnas verklighet lite...

  SvaraRadera
 3. Hahahhaa, alltså vad ÄR det här? Jag kommer aldrig att sluta förvånas över såna här fenomen. Och återigen är jag så glad att jag inte har fb längre.

  SvaraRadera