onsdag 12 februari 2014

VABdagen


Dagen har till största delen tillbringats så här: sjukt barn i mitt knä i soffan. Dock inte med barnhand på mitt bröst hela tiden. Elly har mest velat titta på Dora Utforskaren på paddan, halvliggande i min famn, och det har hon fått. Hon piggnade till en stund på förmiddagen och då passade vi på att bygga koja, förlåt, "göra ett mysigt hem", men efter lunch blev hon sämre igen och var väldigt ynklig hela eftermiddagen. Jag gjorde ett par försök att plugga medan Elly tittade på Dora, men Elly blev helt galen och slängde bort boken, så jag la ner det. Det gick dock bra att jag läste bloggar i ifånen, så det ägnade jag mig åt stundtals för att inte bli helt hjärntvättad av Dora. Det räcker liksom att jag redan sjunger "kom igen, let's go" så fort vi ska gå nånstans.

Vid tvåtiden somnade Elly och sov i 20-30 minuter. När jag väl vågade resa på mig hann jag gå på toa och lägga in lite tvätt innan hon vaknade igen. Hur som helst så har vi haft en ganska mysig dag. Det har känts som om jag har varit sympatisjuk, eftersom jag har skrotat runt i mysdress hela dagen, osminkad, otvättad (Elly sa vid ett tillfälle att jag luktar blä) och utan BH. Elly kommenterade att jag brukar ha BH på mig, vilket påminde mig om att jag borde gå utan ibland, nu när tuttarna inte är stora och mjölktunga längre.

När Elly hade somnat tränade jag först bodytoning (rumpa och lår) och sen ett kort och skönt yogapass. Eller stretch är det väl egentligen. När jag körde det första gången kände jag mig som världens stelaste person och det stramade ungefär överallt, men nu märker jag faktiskt ganska stor skillnad. Jag kan varmt rekommendera den här videon som nedvarvning och stretch efter träning!

 

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset om yogapasset. Har precis bestämt mig för att börja med lite mer hemmaträning men tycker det är svårt att hitta bra träningspass. Har du fler tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har samlat en massa bra pass på Youtube och lägger successivt till fler! Jag har delat in dem i kategorier som "träna ben", "yoga 5 min", "yoga 10 min", "cardio" etc. Om du vill kan du söka på Fifiworksout på youtube och börja följa!

   Radera
 2. Åh. :/
  Jag sportar bhlöst rätt ofta nu för tiden. D funkar fint. Nu hoppas vi att hon är bättre idag!

  SvaraRadera