torsdag 27 februari 2014

Vissa dagar är ju extra bra

Idag hade jag fått stränga order om att hålla mig borta på förmiddagen,så jag pluggade på biblioteket. Klockan 12 kom jag hem och då hade Niklas gjort sushi! Det var min första veganska sushi och det lär bli fler, för det var verkligen helt sjukt gott! Dessutom låg vi i sängen och åt sushin och tittade på Modern family. Vissa dagar har helt klart det där lilla extra.

 

4 kommentarer:

 1. Såg ju sjukt gott ut. Vad här ni stoppat i dem? Haha, älskade modern family!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite olika fyllningar, men morot, paprika, avocado, gurka och tofu!

   Radera
 2. Alltså, nu är det TVÅ personer jag vet som gjort vegansushi. Det är ett tecken! Imorgon börjar jag veganutmaningen, denna sushi står högt upp på "att-göra-listan"!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men testa! Det var inte alls så komplicerat som jag hade trott. Och lycka till med utmaningen nu!

   Radera