onsdag 12 mars 2014

Äntligen lite flåsträning!

ÄNTLIGEN är min hosta över, så nu kan jag träna och komma upp i puls och svettas utan att hosta lungorna ur mig. Igår körde jag ett 14 minuter långt pass under vilket jag tränade i stort sett hela kroppen. Det finns flera pass i samma serie och jag tycker att alla är väldigt effektiva och bra, även om instruktörerna är lite väl äppelkäcka. Tyvärr är beskrivningarna av passen lite trista eftersom de fokuserar så mycket på att bränna fett och bli smal, men jag tänker liksom bort det där och fokuserar på att det är bra och enkla pass som gör att jag både tränar mina muskler och får upp flåset.

 

Efteråt körde jag ett kort yogacardiopass. Jag som tidigare hade trott att yoga bara gick ut på att göra rörelser i slow motion! Ok, det är väl inget jättehögt tempo i det här passet, men lite svettig blir jag allt!

 

6 kommentarer:

 1. Åh jag gillar dessa flåsbilder haha!

  Skulle tagit kort på mig själv idag efter jag sprungit på gymmet, hade mascara i halva ansiktet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men svettning utsmetat smink har sin charm!

   Radera
 2. Var tränar du dessa pass någonstans?
  Jag-måste-verkligen-komma-i-gång!

  SvaraRadera
 3. Gick med i den där facebookgruppen som du nämnde och som tränar en kvart om dagen. Den var superb, så skönt att komma igång igen! Hepp, igår var jag till och med ute och sprang :) Vårkänslor ger en massa energi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Den betydde verkligen mycket för mig, jag hade aldrig kommit igång ordentligt annars. Åh, jag är också sugen på att börja springa!

   Radera