tisdag 4 mars 2014

Bra saker med att börja jobba

Jag slipper pluggångesten, ni vet den där känslan av att jag borde plugga mer, att jag inte borde skjuta upp pluggande etc. Jag kommer att ingå i ett litet team och ha jobbarkompisar, det ska bli så fint att vara en del av ett sånt sammanhang igen. Jag kommer att utföra ett jobb som är viktigt, som kan göra skillnad, vilket kommer ge mig en känsla av att göra nytta. Jag kommer att få köra bil, jag har inte kört på över tre år. Jag kommer att cykla till och från jobbet, yay, gratis motion! Jag kommer att jobba på ett för mig nytt sätt och kommer att ha nytta av mycket av det jag har pluggat. Jag kommer att få lön, riktig lön, det var tre år sen jag fick det. Jag kommer att få åka på spa, för nästa vecka ska vi ha uppstartsdagar med jobbet, och då ska vi hålla till på ett spa!

7 kommentarer:

  1. Åh så härligt, skönt att du är så positiv till att börja jobba!

    SvaraRadera
  2. Det låter fantastiskt. Vad roligt att ha något att vara så pepp på :) Jag vet känslan när en slutar plugga för att jobba. Vilken fritid det känns som att en har. Fast jag fick lite ångest i början över att jag inte tog hand om min nya fritid på det bästa sättet, hehe.

    SvaraRadera
  3. Åh, jag är så avundsjuk... hoppas det händer för mig också snart! Just det där med att få göra nytta är det jag längtar efter mest, skoluppgifter har ju tendens att kännas som hittepå bara, troligen för att de oftast är det... Massa grattis till det nya jobbet!

    SvaraRadera