onsdag 5 mars 2014

Den perfekta pluggmusiken

(Bild)
Efter mångårigt sökande har jag kommit fram till att She & Him har gjort den bästa musiken att plugga till. Det svänger (herregud, hur gammal är jag egentligen? svänger?), men inte så mycket att jag måste dansa och sjunga med, det är ganska jämnt flow, dvs inte en massa plötsliga toner som sticker ut och stör, Zooeys röst är väldigt skön och musiken är allmänt behaglig och fin. Dessutom låter She & Him inte som något annat jag lyssnar på och det ska ju vara bra att vidga sina vyer. Plus att jag är väldigt svag för Zooey Deschanel.

2 kommentarer:

  1. Hon är ju så jäkla snygg också :)

    Tack för tips, jag har hört talas om dem men aldrig lyssnat så nu lyssanr jag på Spotify.

    SvaraRadera
  2. Deras julskiva är <3 <3 <3 <3 <3

    SvaraRadera