måndag 31 mars 2014

Fräknar och jobbstart

Idag kom vi hem efter en helg i ett soligt Småland. Jag har fått fräknar och en rosa näsa. Ikväll har Niklas och jag skålat med hallonmojito igen, den här gången för att jag börjar mitt nya jobb i morgon. Jag har lagt fram kläder och mellanmål, gjort smoothie och hämtat ut min nyservade cykel. Nu är jag redo!

 

9 kommentarer:

 1. Lycka till! Och cykla försiktigt :)

  SvaraRadera
 2. Himla tjusig fräknar! Jag såg förresten dig igår när du gick över övergångsstället vid Zenit. Kom åkande i bil men ville inte börja tuta eftersom det är något av det värsta jag vet själv. Blir livrädd.

  Hoppas att det blir riktigt bra med jobbet! Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men vad kul! Och jag med, hatar när folk tutar, jag blir alltid så jäkla rädd!

   Radera
 3. Lycka till på nya jobbet! Spännande!

  SvaraRadera
 4. Lycka till med jobbstarten. Jag tror det kommer gå som en dans med så fina fräknar. :)

  SvaraRadera
 5. Lycka till med jobbstarten! :)

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bild! Hoppas jobbstarten har gått bra!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med nytt jobb. Hoppas det går bra med uppstarten. Vilken bild sen :)

  SvaraRadera