tisdag 25 mars 2014

Ibland vill jag bara åka på festival

När jag hade en svacka för nån vecka sen dök de här bilderna upp på Rookie magazine och de framställde precis vad jag längtade allra mest efter just då: att fly iväg till en festival med en bästis, ha på mig jeansshorts och blommiga toppar, gå på spelningar, vara full, röka, dansa och ligga i gräset och vara bakis.

 

Ok, jag är fortfarande sugen på att dricka öl och gå på festival. Förutom att jag aldrig skulle palla att vara på en lerig festival bland fulla teens, bo i ett svettigt/svinkallt tält och nästan inte sova alls. Näpp, den tiden är förbi. Överväger dock festival i vuxen- och stadsversion, dvs Way Out west. Any takers?

 

7 kommentarer:

 1. Ja, jag är också lite sugen WoW i år. Sova i egen säng låter ju rätt ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Orka svettigt tält liksom.

   Radera
 2. Åh jag vill också!! Vill åt den härlig festivalstämningen!!!

  SvaraRadera
 3. ÅHHHH dricka öl i solen och bli sådär skönt trött och glad. Känns sjuhukt avlägset just nu.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar den där känslan av totalchill som en kan ha på festival. precis den stämningen är det i Mauerpark här på somrarna, på söndagar när det är loppis och alla sitter på gräset och lyssnar på all musik och karaoken där. Fan, vad jag längtar efter det nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Älskar Mauerpark på söndagar! Eller jag har varit dör en söndag, men då älskade jag stället! Förhoppningsvis åker vi till Berlin i sommar! måste vara där en söndag då :)

   Radera
 5. Jag är sjukt sugen på WoW. Ska kolla läget hur det set ut med kompisar.. Ifall de kan tänkas hänga på?

  SvaraRadera