måndag 3 mars 2014

Pepp, här var det feminismpepp!

 

Emmaus på Linnégatan har just nu tidernas bästa skyltning! Färgerna, plaggen, accessoarerna och framför allt budskapen och slagorden gör mig alldeles sprallig. Jag älskar när folk vågar föra in politiska budskap i vår vardag på det här sättet. Feminismen finns överallt!

 

(Ber om ursäkt för kass bildkvalitet, men det var svårt att fota när solen låg på. Dessutom hade jag mensvärk och kunde inte riktigt stå still)

 

8 kommentarer:

 1. Riktigt schyst! De brukar va bra på skyltning i den butiken :)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! jag vill förövrigt ha My little pony-tiaran <3

  SvaraRadera
 3. Hejja hejja!! Vilken bra skyltning :)

  Och jag skulle göra nästan vad som helst för den gröna klänningen på nedersta bilden. Vad som helst!

  SvaraRadera