måndag 10 mars 2014

Superhelgen

Det blev inga politiska aktiviteter för mig på Internationella kvinnodagen, men jag hade istället en riktig superlördag. På dagen var Elly och jag på Universeum med Ania och hennes familj (de var minsann på besök i GBG över helgen!), Maria och Bossa och Jonna och Hemulen.

Det var ungar överallt, spring, skratt, lite gråt och grymt kul att träffa alla. Jag har aldrig varit på Universeum innan och är glad att jag köpte ett årskort så att jag kan gå dit med Elly och titta runt under lite lugnare former.

När vi kom hem kände jag mig redo för en kväll i soffan, men det var bara att vaska av mig under armarna, bättra på ögonskuggan och ge mig iväg, för jag skulle på öldejt med ovan nämnda Jonna, samt Petra. Vi åt fruktansvärt god mat, drack öl och tjötade om ungefär det mesta. Jag måste säga att jag redan längtar efter nästa gång vi ska gå ut! När vi hade brutit upp och jag var på väg hem sprang jag in i Maria, jepp, samma Maria som ovan, som precis hade dinerat med några kompisar och var på väg vidare. Jag var inte svårövertalad när de frågade om jag ville ta en öl med dem på Kellys. När de sedan gick vidare tänkte jag gå hem, men tänkte sedan att vad fan, en sån här bra dag behöver ju inte ta slut redan. Så lördagen tog inte slut där, utan jag drack cider (eftersom jag hade tröttnat på ölsmak) och spelade lite shuffleboard (kul spel!).

Det som var mest super med söndagen var väl att jag trots pyttelite sömn knappt var trött och inte kände minsta tillstymmelse till baksmälla, så att min lilla familj slapp ha ett vrak till mamma och fru på Niklas sista dag hemma för den här gången. Alltså, jag måste vara en supermänniska eller nåt, för när jag kom hem kl. 2 på natten hade Elly nyss vaknat och var ledsen. Det tog en bra stund innan hon somnade om ordentligt, så jag somnade först vid 3:30. Sen vaknade jag 5:20 och kunde inte somna om. Skojar inte, jag sover alltid urdåligt när jag har druckit mer än ett par glas, men det här måste ha varit nåt slags rekord. Dock misstänker jag att jag småslumrade lite på morgonkanten eftersom jag inte kände mig utslagen på morgonen. Sen sov jag en liten stund på förmiddagen när Niklas och Elly gick och handlade och herregud vad skönt det är att sova lite på dagen! Ni vet när en bara glider vidare i tankarna och rätt som det är drömmer en istället. Efter lunch gick vi en sväng på stan och på hemvägen fick tomten leka av sig i en lekpark.

Och till middag gjorde vi sushi. Så jäkla gott.

 

 

7 kommentarer:

 1. Men åh, vilken helg. Låter ju hur bra som helst.

  SvaraRadera
 2. Ja det var verkligen en superhelg! Gött med spontanhäng på kellys. Ser också fram emot nästa gång!
  /Petra

  SvaraRadera
 3. Låter som en grymt mysig helg! Och gött med sushin, jag gjorde första gången i veckan och är så sjukt sjukt nöjd över denna magiska mat! Woho!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Det är ju så gott och kul att äta!

   Radera