torsdag 27 mars 2014

Vardagsglimtar

Igår gjorde jag veganska våfflor. Alltså, jag hade ju trott att veganismens skulle innebära att jag missade en massa god mat, men nä, jag saknar ingenting.

Särskilt inte nu när vi har en ost hemma. Den kommer från Violife och heter nåt med cheddarstyle. Inte så märkvärdig i vanlig form, men när en slänger in mackan i micron så osten precis börjar smälta - herre jävlar!

Igår hittade vi en bortglömd, traderad pony. Den skulle väl ha varit till Elly, men jag tänker behålla den själv.

Elly hittade för övrigt ett bortglömt, traderat ponyslott igår. Jag hade köpt det för att ge henne i julklapp, men tyckte att det blev så många klappar till henne att slottet kunde vänta lite, och det fick det sannerligen göra.

Jag, idag. Pluggar, men vill bara titta på True detective.

Fotbollsstrumpor är ju världens grej, det har jag lärt mig av Katta och Fiat. Eftersom jag inte springer får jag väl ha dem till mina vanliga kläder.

 

8 kommentarer:

 1. Vi gjorde också veganvåfflor i veckan. Jäklar vad gott det är. Det enda jag saknar, kom jag på i förrgår när jag åt ett päron, är brieost. Tänk dig brieost och päron. Nom nom. Men jag skulle inte vilja äta det ändå.

  Snyggaste pluggsminkningen förresten :)

  SvaraRadera
 2. Vart ser du True detective?

  SvaraRadera
 3. Undrar om folk skulle märka skillnad om ett cafe körde veganvåfflor och -pannkakor utan att skylta med att det är vegan? Jag tror inte det!

  Samt: fotbollsstrumpor rules! Tog ett par av mina på joggingtur idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det. Men om de fick reda på att det var vego skulle de väl börja gråta...

   Radera
 4. Jag tar gärna recept på det, eller genväg till. Jag Saknar mycket mat här. Och vegan här är liksom inte omöjligt men helt smaklöst. Jag är ju inte vegan dock men allt som är gott slinker ju ner ;) saknar ost som tusan här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ta kort från tidningen vego och skicka till dig på FB!

   Radera
  2. Yes, do it! Jag letade efter den tidningen överallt när jag var i Sverige men fann ingenstans :/

   Radera