fredag 25 april 2014

All by myself

Idag efter förskolan ska Niklas och Elly åka ut till Niklas mamma och katterna i skärgården och stanna dör tills i morgon. Själv ska jag på ett jobbmöte i stan klockan 13, sen ska jag ta en sväng på stan för att göra några ärenden, jag tänker bland annat köpa en present till mig själv eftersom jag idag har fått min första lön på över tre år. Ikväll ska jag hem till en kollega och bli bjuden på grillat, dricka vin och bada i tunna. Jag ska bara ta med mig efterrätt. Sen ska jag åka hem och sova helt själv i vår säng för första gången sedan Elly föddes. Jag sover ju bra om nätterna, så jag kan inte påstå att jag egentligen behöver sova själv, men det jag verkligen ser fram emot, det är lördagsmorgonen, då jag tänker äta långfrukost i sängen och titta på serier på paddan. Jag tror jag ska göra toast i våffeljärnet, en stor smoothie och en hel kanna kaffe och sedan bara götta ner mig under täcket och slöa allt jag kan. Shit, vilken dröm!

5 kommentarer:

 1. Låter onekligen som en fantastisk dröm! :) Hoppas du får en mysig morgon och sover gott nu.

  SvaraRadera
 2. Fick nästan lite tårar i ögonen när jag läste om den underbara kvällen och morgonen. Hoppas att den blev EXAKT så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att långfrukost på sängen kan bli en sån dröm, jag menar, innan jag fick barn åt jag aldrig frukost i sängen! Men ja, det blev ganska underbart!

   Radera