torsdag 10 april 2014

Ellys 3-årsdag

Till sin 3-årsdag hade Elly beställt tårta. Till frukost. Jag köpte en prinsessbakelse dagen innan, la upp den med jordgubbar och chokladbitar på ett fat kvällen innan, så att det bara skulle vara att plocka fram den kl. 6:30 idag. Elly blev glad över ljusen, men gillade varken marsipanen (hallå, hon kallar sig faktiskt Marsipan-Elly rätt ofta, borde hon inte gilla marsipan då?) eller själva bottnen, utan åt bara ett par skedar grädde. Två paket låg det också på bordet, ett som innehöll ett Bamsepussel och ett som innehöll en ringklocka. Elly fick ju en sparkcykel i tidig fölsedagspresent och hon har tjatat om att hon vill ha en ringklocka på den. Sen sparkade hon runt på sin cykel och plingade och sprang runt och ropade "3 år, 3 år!"

Vid 13 hämtade jag en firad och glad unge på förskolan. Vi gick hem en snabbis så att jag fick äta lunch och Elly fick tårta och jordgubbar igen. Sen gick vi till bussen...

...för att åka till Alfons Åbergs kulturhus.

Där finns Elly leka riktigt ordentligt tills de stängde.
Sen handlade vi lite körv och tillbehör eftersom vi fick feeling när vi lekte i korvmojjen. Så hemma blev det körv och film (Netflix, men Elly säger film till alla program på paddan).
 
Jag är så galet kär i denna unge och jag tror att hon hade en riktigt fin fölsedag!

 

 

4 kommentarer:

  1. Grattis Elly!! Hon verkar ha haft en härlig dag! :-)

    SvaraRadera
  2. Det första Junie sa när hon vaknade var: "Elly är tre år idag mamma!" så här firas hon i dagarna tre tydligen ;)

    SvaraRadera
  3. Grattis till Elly lite i efterskott! :)

    SvaraRadera