fredag 4 april 2014

*fredagsfuldansar*

Elly är på föris, Niklas är pappafröken och jag är hemma och betar av en lång lista. Hittills har jag köpt fölsedagspresent till Elly, lagt i och hängt tvätt, skrivit inköpslista, uppdaterat almanackor och ätit lunch till New Girl. Också har jag fuldansat till låten ovan! Fredagsfuldans FTW! Nu ska jag handla, hämta tvätt, baka matmuffins, förbereda middag, betala ett par räkningar, boka om en tid för cellprov (jag ska fan ta cellprov nu) och hämta Elly. Sen ska vi fredagsmyza. Jag hade tänkt att plugga åtminstone halva dagen idag, men jag vet att jag inte kommer att få nån ro till att läsa om jag inte betar av den där listan. Dessutom njuter jag av att kunna göra allt det här en helt vanlig fredag, för snart kommer jag ju att jobba alla veckodagar.

2 kommentarer:

  1. Åh älskar The Julie Ruin!! Himla produktiv dag du haft! Det enda jag egentligen lyckats med på min skitlånga lista är att leta upp några gamla kvitton till deklarationen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar aldrig någonsin hinna med så mycket på en och samma dag!

      Radera