lördag 26 april 2014

Frukosterar like a queen

Himla mysig kväll igår. Det blev inget badande, men det var kul att hänga med två av jobbarkompisarna under lite mer informella former. Eftersom jag drack mer ön två glas vin kunde jag förstås inte sova ordentligt i natt. Jag somnade vid 2, vaknade efter 4 och var kissnödig, trodde först inte att jag skulle somna om, men det gjorde jag, ända fram till 6 då jag vaknade av att jag hade fått mens (flera dagar för tidigt, WTF?). Efter det slumrade jag bara till lite. Men skit samma, jag ligger kvar i sängen, mätt och belåten efter två grillade mackor med veganost, en smoothie på banan, apelsin, blåbär, havremjölk och hampapulver, och till det en kopp te. Kaffet för vänta eftersom jag har en förhoppning om att somna om. Också har jag tittat på SVT Play, skriver nog mer om det senare!

 

4 kommentarer: