torsdag 24 april 2014

*haj fajvar med snippan*

Jag gjorde det! Tog cellprov alltså. Jag har inte vågat göra det sen förlossningen eftersom jag har varit rädd för att få flashbacks till när jag låg i gynställning och blev sydd av en suckande kirurg i över 2h, och trodde att hela underlivet var söndertrasat. Jag har inte vågat sätta mig i en gynstol och jag har inte vågat låta en främmande människa peta i mig med redskap. Men för ett tag sen kom jag på att jag är mer rädd för resultatet än för provtagningen eftersom jag inte har tagit cellprov på många många år. Så jag tog provet och nu hoppas jag på det bästa!

10 kommentarer:

 1. Bra gjort! Det är ju väldigt ohärligt att gå dit men väldigt skönt när det är gjort.

  SvaraRadera
 2. Hejja här också :)

  Så viktigt, men så lätt att låta bli att gå dit.

  SvaraRadera
 3. Heja! Fast nu måste ju jag med. :( har inte gjort sen jag var gravid. Blä också.

  SvaraRadera
 4. Bra gjort!! Och även jag påminns om att det borde va dags för mig med... :/

  SvaraRadera
 5. Bra gjort. Det är starkt att våga. Kram!

  SvaraRadera