lördag 5 april 2014

Kan vi prata om True Detective?

Bilder: imdb.com


Ok, kan vi prata om att vi såg sista avsnittet av True Detective igår? Kan vi prata om hur rädd jag var? Jag vi prata om hur fenomenal den här serien är? Kan vi prata om att det känns alldeles tomt i mig nu när den är slut? Kan vi prata om hur otippat det var att Matthew McConaughey skulle gå och bli så där snygg på ett trashigt sätt efter att ha varit fräscha-solbrända-gymkillen i säkert hundra romantiska komedier? Och till sist kan vi kanske prata om att det stör mig lite att serien är så mansdominerad och att det inte är helt realistiskt att Rust inte är mer medtagen av allt supande, men att allt annat är så fantastiskt att jag kan bortse från det där?

 

12 kommentarer:

 1. Eftersom du verkar ha extremt bra smak måste jag nog börja följa denna serie genast.
  /Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Du måste se den! Jag är uppriktigt ledsen för att jag har sett hela. Funderar på att se den från början igen.

   Radera
 2. Håller med. Men jag tyckte ändå "slutet" var en sådan besvikelse. Alldeles för lite sofistikerat-obehagligt-nätverk-med-förgreningar-i-maktens-korridorer och för mycket inavlade-och-efterblivna-knäppisar-i-södern...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev lite besviken först, eller mest förvånad, hade ju trott att de skulle sätta dit en massa höjdare. Men sen tyckte jag nog att slutet passade bra ändå, att det inte blev för bra liksom,

   Radera
  2. Nja, att det inte blev så bra och att allt inte löste sig kan jag också acceptera (pvv gilla). Men jag tycker nog ändå att det blev för mycket Motorsågsmassakern över det hela. Tänker också att det inte är helt trovärdigt att den där killen får vara delaktig i ett sånt där nätverk-med-förgreningar-i-maktens-korridorer (som jag vill att serien ska handla om). Jag är väldigt engagerad i detta som du märker. :)

   Radera
  3. Aha. Jag tänker att de med makt utnyttjar den där snubben och andra, att de får göra skitjobbet och ta eventuella smällar.

   Radera
 3. Håller med föregående talare, men hoppas på en förgrening i nästa säsong. Det måste väl liksom bli en säsong till??? Me hope.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se mitt svar ovan! Plus: vet inte om det ska bli fler säsonger, men någon sa att det ska bli en tvåa, fast med andra skådisar.

   Radera
 4. Vincent Vega7 april 2014 10:52

  Alltså Ja på allt! Fy fan han är så jävla het att jag blir helt jäkla galen och serien är så jävla bra att jag känner min livsgnista har försvunnit nu när den är slut och jag vet inte hur jag ska kunna leva vidare längre herregud denna serie alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack och lov, någon som förstår mig! Ja, jag behöver honom i mitt liv. Buhu!

   Radera