torsdag 3 april 2014

Läget

Hej bloggen! Jag har inte glömt dig bara för att jag har börjat jobba,men jag är så trött. Jobbet känns verkligen toppen, men det har varit ett par dagar fulla av nya intryck och människor. Sånt där som är kul, men utmattande. Och det kommer att ta tid innan jag vänjer mig vid att lämna Elly och Niklas tidigt på morgonen (well, tidigt är i det här fallet 7:30) och komma hem sent på eftermiddagen. Men just sena eftermiddagar blir det förhoppningsvis inte så många framöver. Och jag längtar redan till måndag, så jag för gå till jobbet igen. Det är ett bra tecken va?

 

6 kommentarer:

 1. Men ändå! Önskar att jag fick komma hem från jobbet sena eftermiddagar istället för typ klockan sju-åtta på kvällen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, känner mig lite bortskämd och gnällig nu, men jag är ju så van vid att hämta Elly vid 15!

   Radera
  2. Nej! Nu kände jag att det blev en lite dryg kommentar, lite "det finns faktiskt folk som har det värre", det var inte meningen. Klockan 15 är ju som det borde vara!
   Kram!

   Radera
  3. Nej! Jag tog den absolut inte som en dryg kommentar, utan den gav mig bara lite perspektiv!

   Radera
 2. Vad kul att det ändå känns så bra! Jätteroligt att få ha ett jobb som du trivs med och det bästa är att kunna längta tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag hoppas innerligt att det håller i sig!

   Radera