tisdag 22 april 2014

No pooskrubb

När vi vaknade i morse hade Elly 39.2 i feber (febern sjönk dag under dagen och framåt eftermiddagen var den borta helt), så det har varit mycket Netflix i soffan idag. Det är förstås mysigt att sitta med ett febrigt barn i famnen, men efter några avsnitt av Supertrion blir jag liksom lite rastlös och bara måste gå titta på tatueringar, sanslöst snyggt klädda människor, luggar och veganmat på Pinterest. Just den här morgonen snöade jag, via Therese, in på en massa olika no poogrejer. Jag fastnade direkt för en ansiktsskrubb och bestämde mig för att testa den till kvällen.

 

Nu ikväll blandade jag ihop 1 tsk havregryn och 1 tsk kanel med lite varmt vatten. Blandningen skulle motverka pormaskar och acne, lät ju bra. Sen började jag kleta in blandningen i ansiktet, fick hjärnsläpp och tänkte att det var en ansiktsmask jag höll på med. Det sved lite redan från början och svedan blev bara värre och värre, så när jag hade kletat in hela ansiktet gick jag och kollade upp hur länge masken skulle sitta kvar. Den skulle förstås inte sitta kvar alls, eftersom den inte var någon mask, men jag väntade ändå några minuter, när den ändå satt där den satt liksom, och tvättade sedan bort allt kladd. Min stackars hy ömmade och var knallröd, ja, den såg alldeles svedd ut. Men så fort jag hade smort in mig med kokosolja slutade det att göra ont och nu, efter drygt en timma har det röda lagt sig. Huden känns mjuk och väldigt jämn och ren. Skrubben gjorde kanske inga underverk, men jag kommer nog att göra om den om någon vecka eller så. Som skrubb då.

 

3 kommentarer:

  1. Oj. Haha! Vad bra att huden känns ren och len iaf! :) det är mitt nattnöje numer å kolla pinterest spec nopoo-delen.

    SvaraRadera
  2. Haha, ojoj! Ja, men hur blev pormaskarna efter det då? Jag vill ha en superdjuprengörande mask/skrubb nämligen. Jag har några jag gör som jag blir supermjuk av men inte riktigt ren på djupet. Tips?

    SvaraRadera
  3. Haha oj, ja det kan jag tänka mig att kanel svider bra! Ska definitivt testas, så enkelt pch bra!

    SvaraRadera