söndag 13 april 2014

THE cuteness

 

När jag för några dagar sen visade bilder för Elly på Leonores marsvinsbäbisar, och sa att vi skulle få träffa dem, sa Elly genast att hon vill ha en riktig sån, som inte är ett gosedjur och att hon ville ta med en hem. Och idag när vi träffade både pyttesmå och stora marsvin blev Elly så exalterad att hon sprang omkring och gav till höga glädjetjut. Och jag förstår henne, för marsvin i allmänhet och 10 dagar gamla ungar i synnerhet, är ju bedårande. Dessutom var det grymt kul att träffa Leonore för första gången! Ja, jag skriver första, för jag hoppas det blir fler gånger.

8 kommentarer:

 1. Åh marsvin!! Förstår att Elly blev sugen på att ta med ett hem.

  SvaraRadera
 2. Nä, vilka sötingar. Ska ni skaffa en åt henne eller ska hon få hälsa på de hos där istället?

  SvaraRadera
 3. Tänker inte visa Junie dessa bilder. ;)

  SvaraRadera
 4. Åh! Vi hade marsvin när jag var liten. Världens raraste små rackare. Vill ha nu med & när Fia blir större ska vi bearbeta hennes far (som är väldigt tråkig när det gäller husdjur).

  SvaraRadera
 5. Jag fick en bra idé nu. Ni köper marsvin och vi kommer hem till er och träffar dem så behöver vi aldrig skaffa fler husdjur! :)

  SvaraRadera
 6. When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment
  is added I get three emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Cheers!

  Here is my site - hypnosis

  SvaraRadera