fredag 11 april 2014

VAB-dag


Att jag aldrig lär mig - Elly kräks ju nästan alltid en eller två gånger i samband med att hon får feber (vilket även jag har börjat göra de senaste åren)! Så det här verkar inte vara nån magsjuka. Halleluja! Vi har faktiskt haft en riktigt mysig dag, suttit mycket i soffan och tittat på Netflix och gosat hur mycket som helst. I morse var dock båda två lite besvikna över att det blev VAB; jag för att det här inte bara skulle vara min pluggdag, utan även städ-, tvätt-, och lämna-in-cykel-på-lagning-dag. Men när jag väl insåg att jag inte behövde stressa upp mig över det där var det helt ok med VAB. Och vi fick tvättat i alla fall. Elly, den lilla stackaren, sa direkt efter att hon hade kräkts i morse att hon skulle berätta för sin fröken att hon hade kräkts jättemycket på hallgolvet. Hon blev inte direkt överlycklig när jag sa att hon skulle vara hemma...
När vi (jag) hade fått i oss (mig) lunch, Elly sovit 1h och vi tvättat klart, tog vi en promenad i Slottsskogen och herregud vad skönt det var! Solen sken och det var grönt och varmt. Elly fick en Nogger som hon åt max en femtedel av (en nackdel med att jag är vegan är ju all mat som går till spillo) och vi tittade på pingviner och sälar. Sen sa Elly att när man är sjuk får man sova i vagnen och slumrade till några minuter.
När vi kom hem var Elly lite piggare och ville rita. Först ritade hon en snippa (eller ballong, som hon kallade det) på ett papper och därefter en massa prickar i sitt ansikte. "Jag är busig nu! Nu ska du också säga att jag är busig!"
Efter lite mer Netflix, lite spelande på paddan och Astrid Lindgrensånger, somnade Elly så här på mig.
 
 
 

 

2 kommentarer:

  1. :) skönt att det inte var mer. Fantastiskt fin bild på er <3 är det bara du som kör vegan nu i familjen?

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att du kom på att hon kräktes i samband med feber så att ni slipper magsjuka.

    Vad skönt det ser ut i vagnen för henne. Såklart en får sova när en är sjuk :)

    SvaraRadera