tisdag 29 april 2014

Veckans naglar

Jag ville ha naglar som glittrar i solen. Som vanligt ser det ut som om naglarna är målade av ett barn, men whatever, efter ett par handtvättar försvinner allt kladd.

 

8 kommentarer:

 1. Hmm...tror du kan va sämre än mig på att måla naglarna. Vänsterhanden blir ändå rätt hyfsad men höger..ser ut som att jag gjort det bakom ryggen bak å fram. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, detta var t o m dåligt för att vara jag!

   Radera
 2. Tycker också att det är svårt att få till naglarna. Målar utanför och det blir alltid märken när jag känner om det är torrt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det varierar lite mellan olika lack också, en del måste en ta så mycket av på penseln att det lätt hamnar utanför medan andra täcker bättre. Likaså det där med att det blir märken, vissa torkar ju så fort!

   Radera
 3. Tycker också det är svårt att få till naglarna, mina brukar se ut ungefär som dina. Jag brukar ta en tops med lite nagellacksborttagning (kanske inte mest miljövänligt att använda kom jag precis på...), och liksom rengöra runt naglarna efteråt. Fint nagellack, fallit totalt för glittriga naglar det senaste!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag Älskar glitternaglar och skulle nog ha storglittrigt för jämnan om det inte vore för att det är så jobbigt att få bort det sen.

   Radera
  2. Ja! Samma här. Nu har jag i och för sig kört i princip bara med Depends gellack, har du testat dom? Härdas i UV-lampa och sitter sen som berget i typ två veckor. Fast jag köpte en egen UV-ficklampa på nätet istället för att köpa Depends hela kit för asmycket pengar. När det väl börjar lossna sen lossnar liksom allt i ett sjok så det går att dra bort enkelt, det är riktigt bra. Och så är det skönt att det är torrt och klart direkt efter man härdat med lampan.

   Radera
  3. Nej, jag har aldrig testat gelnaglar! Har varit lite sugen, men det verkar lite meckigt tycker jag. Dessutom är det så smidigt att ta bort vanligt lack nu när jag har en sån där burk en bara doppar ner naglarna i :)

   Radera