söndag 18 maj 2014

60-årsfest

I morgon fyller min mamma 60 år och igår ställde min bror och en av mina morbröder (med lite hjälp av min syster) till med en överraskningsfest till henne. Det var så himla kul att hon inte hade anat nånting, utan trodde bara att vi i familjen skulle gå ut och äta. Mamma hade till och med sagt till mig på telefon innan, men ganska ynklig röst, att ingen har frågat henne vad hon vill göra på sin födelsedag eller vad hon önskar sig. Så ja, hon blev verkligen överraskad när så gott som hela släkten och hennes vänner var samlade i en lokal.

Elly drack saft i vinglas, lekte med sina sysslingar och somnade inte förrän efter 22:30. Hon gillade det dör med fest. Min bror hade fixat allt så bra och höll även i ett quiz. Elly ville vara med min minsta syster Lolo nästan hela kvällen. När hon låg och vilade i sin vagn en stund sa hon åt mig att gå iväg och att Lolo skulle vakta henne. Min andra syster hade ordnat en tipspromenad med frågor om mamma. Mamma hade 9 rätt av 10, jag hade bara fem.

Jag hade mammas gamla solglasögon från 70-talet och en klänning jag köpte i Köpenhamn för fyra år sen, men som jag aldrig har använt innan. Och det var underbart väder och jag drack rosé som jag spädde ut med alkoholfri cider och jade riktigt roligt.

 

4 kommentarer:

 1. Åh vad kul att ni kunde överraska henne så :) Och värsta snyggfamiljen är ni!

  SvaraRadera
 2. Åh vad skoj! Och kul att hon blev så överraskad :)
  Lite skoj att din mamma hade ett fel ändå om sig själv ;) Och ja, CS har ju absolut rätt: värsta snyggfamiljen är ni! <3

  SvaraRadera
 3. Jäklar vad roligt! Och vilken skitsnygg klänning du har!

  SvaraRadera