fredag 30 maj 2014

Gjort en hjort (höhö)

Jag vet inte hur många år jag har gått och klurat på en Bambitatuering,men jag skulle tippa på minst fem. Från början var tanken en mer Disneyaktig, storögd rådjurskid, men sen blev jag mer sugen på en verklighetstrogen hjort. Jag hade tänkt att göra hjorten på armen, men när jag sedan började bli mer och mer sugen på en rejäl chestpiece och hade svårt att komma på ett bra motiv, slog det mig: jag gör förstås en hjort på bröstet! Igår körde vi linjer och skuggningar, om några veckor ska den fulländas med färg och jag kommer nog aldrig kunna sluta spegla mig sen, så läcker kommer den att bli!

 

(Bilden togs i morse, när jag precis hade tagit bort plasten och tvättat bort överflödig färg)

 

15 kommentarer:

 1. Alltså, den är hur fin som helst! Och den passar utmärkt som chestpiece. Spännande att få se hur den blir sen när den är klar : ).
  Jag har ju tänkt göra fler tatueringar hur länge som helst, men jag ändrar mig hela tiden om vad jag vill ha och var jag ska sätta dem... vilket leder till att det aldrig blir gjort. Men nu har jag (nog) iallafall bestämt mig för att göra ett par tunna ringar på fingrarna. Älskar handtatueringar! Min man gillar inte tatueringar så mycket som jag, vilket kanske också är en anledning till att tankeprocessen blir så lång : )
  Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag var veligare förr, då ville jag tänka igenom en tatuering så länge att den aldrig blir av. Nu bestämmer jag mig oftast snabbare, fast just den här har jag funderat länge på. Älskar också handtatueringar, har ju en på ringfingret och vill göra fler. Kram

   Radera
 2. Sjukt snygg! När det gäller tatueringar så är det klart rätt att göra det stort och ordentligt. Blir i regel alltid tusen gånger bättre än småplotter. Bygger själv på en ordentlig ryggtavla just nu. Eller ja, just nu sedan några år tillbaka. Ska återupptas så fort amningen är över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Stort är bra. Även om jag har en del små också. Men det känns kul med nåt riktigt rejält.

   Radera
 3. Coolt. Jag har en tatuering som jag skulle vilja göra om.. Det är bara en tanke så länge men vi får se :D

  SvaraRadera
 4. Alltså så himla irriterande att det inte går att kommentera på blogger med ajfån men nu är vi hemma så nu kan jag kommentera: så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg tattoo! Blir verkligen avis, jag har länge velat göra en chest piece jag med :) Ska bli spännande att se slutresultatet!

  SvaraRadera
 5. snyggaste tatueringen jag sett på länge :)

  SvaraRadera
 6. Kamagra finns hos www.intimleksaker.se
  Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.com
  SEX SHOP www.sextoyonlinestore.com
  Sex Toys www.sextoyonlinestore.com

  SvaraRadera