måndag 12 maj 2014

Leka mens

Det här är en muffinsform i silikon. Den används dock väldigt sällan till bakning.

Idag åt Elly frysta ärtor ur formen och när hon hade ätit upp sa hon att hon hade gömt den. Det visade sig att hon hade klämt fast den mellan låren (utanpå byxorna) och hon sa glatt att det var hennes menskopp. De senaste dagarna har hon frågat om jag har mens och när jag ska använda min menskopp igen, och eftersom jag har svarat att det dröjer ett par veckor tog hon helt enkelt saken i egna händer och skaffade sig lite mens. Älskade barn, jag hoppas att du har ett lika avslappnat förhållande till mens om 10-15 år!

 

5 kommentarer:

  1. Åh, hoppas hon aldrig, aldrig behöver känna att mens är något äckligt, hyssj, hyssj och något en inte pratar om. Heja Elly (och dej som pratar mens med henne).
    Herregud, jag har fortfarande problem att ta ordet mens i min mun ibland. Tränar på't :-)

    SvaraRadera