onsdag 14 maj 2014

Nudlar!

När Charlotta skrev om snabbnudlar härom dagen började det vattnas i munnen på mig. Att denna enkla (och kanske inte så näringsrika) rätt kan vara så god! Så när pausade mitt maniska tentaskrivande innan lunch idag, tågade jag raka vägen ner till Vegstore och köpte ett paket nudlar. Det blev en lite mer fancy variant som inte bara kom med en kryddpåse, utan även med en påse torkade grönsaker. Fint ska det va! Dessutom tuggade jag i mig körven från min snackbox till.
 
Ibland kanske det verkar som om jag är värsta nyttighetsfreaket, och visst, jag tänker mer på vad jag stoppar i mig nu än vad jag gjorde tidigare och jag äter betydligt bättre. Men jag älskar chips och vräker gärna i mig en påse lite då och då. Och måltider som fyller och smakar fett mer än de är nyttiga och näringsrika, kommer jag aldrig att överge helt och hållet. Jag blir dock inte sugen på den sortens mat lika ofta längre, förmodligen för att jag främst äter mat som gör att jag håller mig mätt längre och att jag har blivit bättre på att äta mellanmål.

 

1 kommentar:

  1. Haha, jag blev också sugen när jag såg att hon skrev om det :)

    Precis så är jag med med nyttigheten. Jag mår bättre av den men äter ibland lite mer onyttiga maträtter. Men om en mår bra av det så är det ju bara bra.

    SvaraRadera