fredag 16 maj 2014

Pärla lite

När Karin och Moa (Moa har till och med startat en pärlplatteblogg! Så nördigt och kul!) började posta en massa bilder på sina fräsiga pärlplattealster på Instagram, blev jag sugen att börja pärla igen. Jag pärlade en del i höstas, men av någon anledning som jag inte förstår mig på nu, tröttnade jag. Nu var jag dock tvungen att ge mig själv pärlplatteförbud så länge jag hade en tenta att skriva, eftersom jag vet hur uppslukad jag kan bli av sånt här. Men nu när tentan är inlämnad är det bara att köra! Jag började med några små enkla saker bara. Alltså, det som är så bra med pärlplattor är ju att en kan göra gölliga och färgglada grejer på nästan ingen tid alls, perfekt för mig som är otåligt lagd.

 

7 kommentarer:

 1. Åh, söta! Jag pärlade en ko häromveckan, men sen har det inte blivit något mer fastän det var rätt avslappnande och kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara längtar tills jag kommer hem så jag kan pärla mer!

   Radera
 2. Så himla fint pärlat! Och tack för länken! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här var ju så enkla, ska försöka att göra lite mer avancerade grejer senare :)

   Radera
 3. Elly gör inte sönder det?
  Junie "måste undersöka" allt.
  Jag skulle förmodligen bli helt besatt om jag skulle ens försöka mig på't...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har inte tagit sönder nåt än så länge :) hehe, jag längtar typ hela dagarna efter att få pärla, hade abstinens i helgen!

   Radera
 4. Å tack för bloggtipset! Vilka härliga pärlidéer!

  SvaraRadera