måndag 19 maj 2014

Stresspåslaget här va

OMG, Elly klarade nog inte av att vara uppe så sent i lördags, för vilket humör hon har varit på idag! Eller förmiddagen och tågresan hem gick väl bra (dock väldigt intensiv tågresa eftersom hon pratade och/lekte med mig konstant), men sen blev det som en kedjereaktion av utbrott. Hon fick inte skära med den vassa kniven, hon fick inte bli buren hela tiden när jag lagade mat, hon fick inte en barndammsugare etc. Jag var lugn och tålmodig in i det längsta, men när det supertrötta barnet skulle hitta på en massa annat när hon skulle lägga sig, då höll jag på att tappa det och Elly frågade varför jag lät så arg. Stackaren. Jag ska nog bli tydligare med att förklara varför jag är arg, jag menar, det måste ju vara bättre att jag säger att jag är arg för att hon inte lyssnar på mig än att jag bara är diffust arg.

 

Sen somnade Elly, men jag kände mig bara uppstressad och på dåligt humör eftersom jag verkligen ville ha en kväll helt utan måsten, men kom på sak efter sak som jag bara var tvungen att göra just idag. Alltså, det där är nåt jag har svårt för, när min heliga egna kvällstid förkortas avsevärt på det där sättet. Hursomhelst. Nu har jag packat upp lite, tränat, duschat, packat badkläder till morgondagen, bokat Berlinresa (woop woop), gjort matlådor och tagit hand om matrester, tagit bort gammalt nagellack och målat på nytt, tränat, duschat, gjort overnight oats, brett mackor till simskolan i morgon och gjort mig en kopp te, så nu ska jag bara sitta på röva tills det är läggdags. Också ska jag väl stressa ner lite, annars kan jag väl aldrig somna.

6 kommentarer:

 1. Puh. Jag blir stressad bara av att läsa. ;) jag har alltid sagt till Junie varför jag blir arg, hon härmar mig när hon själv blir arg och säger att hon är trött.. Fast ibland säger hon att jag inte behöver bli arg, det går bra mamma. Så känner man sig så vuxen.. Så släpper ju oftast allt och man kramas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar alltid säga ATT jag är arg, men måste nog bli tydligare med VARFÖR jag är arg också.

   Radera
 2. Åh, Berlin! Vilka datum blev det?

  SvaraRadera
 3. Jag får alltid så dåligt samvete när jag blir arg på Henry, tänker att det är ju jag som är vuxen och ska kunna lägga band på mig men ibland så går det inte. Får påminna mig om att jag bara är människa... Kul med Berlin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så ja. Känner mig alldeles elak

   Radera