onsdag 14 maj 2014

Ut med rasisterna!

Jag som hade hoppats att katten på ytterdörren skulle skydda oss mot rasistisk propaganda, blev något förbannad när "samhällsinformationen" från SD låg på hallmattan idag. Men jag gjorde som så många andra och la kuvertet i ett nytt kuvert, skrev SD's adress och tänker lägga det på brevlådan i morgon. Den där skiten kan de behålla för sig själva.

 

4 kommentarer:

 1. Åh, jag blev så upprörd när jag fick det där kuvertet idag att jag på två röda rev det itu och slängde det i papperskorgen. Fast nu tror jag att jag ska gå och gräva upp det och göra som du, det känns mer konstruktivt.

  SvaraRadera
 2. Skickar också tillbaka, blä för deras smörja!

  SvaraRadera
 3. Funderar på om de sänder till utlandssvenskar också. Förra valet var det bara Moderaterna som gjorde det, lite dåligt tycker jag. De fick säkert en hel del röster på det.

  SvaraRadera
 4. Skickar också tillbaka. Skönt att fler tänker lika, tillsammans kan vi göra motståndet starkt. heja!

  SvaraRadera