torsdag 12 juni 2014

#femfoto14 - 11. Hat

Ibland är det ju så det känns. Som när folk bara måste tjata om att det minsann heter han/hon och att hen betyder höna. Eller när unga tjejer i korta shorts utan trosor under jämförs med blottare. Eller när unga tjejer inte tas på allvar i arbetslivet just pga att de är unga tjejer. Eller när en diskuterar jämställdhet med en medelålders man och allt en säger medvetet misstolkas och vänds emot en, "men Sofia, tycker du verkligen att pojkar är värda mer än flickor?"

 

När dessa exempel och några liknande "roligheter" inträffar under en timmes tid, då hatar jag fan allt och vill bara lägga mig ner och dö. Alternativt go hysterika och skrika, bitas och slåss.

 

2 kommentarer:

  1. Ja!! Eller att personer anser att kvinnor har lägre lön än män beror på att kvinnor VÄLJER lågavlönade yrken. Eller bara att läsa kommentarer efter Aftonbladets artiklar, då vill jag precis som du skriver ovan :( Sedan försöker jag intala mig att merparten av befolkningen är ok, vill verkligen tro det).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det fria valet, det är fint det! Kvinnor väljer säkert att bli slagna och våldtagna också. Kommentarsfälten på AB vågar jag inte läsa längre, jag blir hysterika av dem!

      Radera