tisdag 3 juni 2014

Helgflashback

Så, nu har Niklas åkt till Norge och jag längtar tillbaka till den där helgen som var så bra. Den var lite så här:

Efter jobbet i fredags åkte jag ut till ön, dit Niklas och Elly åkt tidigare på dagen. Elly lekte med katterna. Lekte katt. Döpte under helgen om katterna till Plutten och Maja och sa att de var hennes bäbisar.

Till middag åt vi tacos.

Efter frukosten på lördagen tog Niklas och jag båten till stan, för Niklas skulle få sin födelsedagspresent av mig, nämligen en heldagsdejt med sin fru. Jag passade på att läsa lite på båten. När vi kom hem gick vi på yoga på ett ställe här i närheten där jag funderar på att köpa kort. Det var Ashtangayoga, en av de mer fysiskt krävande formerna av yoga, vilket jag inte motsäger då jag fortfarande har lite träningsvärk. Det var för övrigt väldigt, väldigt roligt att gå på ett riktigt yogapass och jag hängde med bra, så all hemmayoga har onekligen gett resultat.

Efter att vi varit hemma och duschat och gjort oss i ordning förstörde vi våra avslappnade tillstånd genom att gå ner till Andralångdagen. Tant och farbror tyckte det var hög musik och för mycket folk, men vi fick i alla fall lite god mat i oss på Two little birds.

Medan vi satt ute och åt började det regna, så när vi gick vidare till Kellys, tog en öl i mörkret och talade om den gamla goda tiden då Kellys var the place to be.
Sen gick vi hem så jag kunde byta om, för jag hade på mig för tunna kläder. Därefter spelade vi minigolf. Jag förlorade med ett eller två poäng och jag skyller förlusten på att en jävla seglarfamilj i Pikétetröjor med uppvikta kragar stod och illglodde på mig när jag spelade på ett par banor.
Efter minigolfen gick vi till Kontiki och drack varsin drink
och åt mat. Och drack en öl! Mat och alkohol på en solig uteservering är ju inte dumt alls.
Sen åkte vi till Saltholmen, tog båten och gick hand i hand över ön.
På söndagen åkte Niklas till stan på förmiddagen eftersom han skulle spela spel. Jag hade gentligen tänkt att Elly och jag skulle gå på Prideparaden, men när det var så fint väder och vi ändå var vid havet kunde jag inte förmå mig att åka in till stan. Så det blev bad av fötter i havet med Ellys farmor.
 
Och sen var det måndag igen.
 
 

 

 

4 kommentarer: