lördag 28 juni 2014

Matchy matchy

Innan jag fick barn tyckte jag det var rätt fånigt med föräldrar och barn som hade matchande kläder. Nu tycker jag det är rätt sött. Idag valde Elly en leopardklänning när vi skulle på kalas och jag härmade henne. Sen ville hon ha svarta strumpbyxor för att jag hade det. Och båda hade fläta. Vi var rätt söta. Jag får väl skaffa ett par rosa kängor till Elly och en Dorakeps till mig också.

 

7 kommentarer:

 1. Ni var jättesöta! :D

  SvaraRadera
 2. Oh va fina och glada ni var!!

  Förresten, vart hittar man Dora-keps? Vet en liten dam som skulle älska en sån... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi köpte den på Lanzarote!

   Radera
 3. Awsome! Leopardmatchning kan ju bara inte gå fel.

  SvaraRadera
 4. Sickna fina tjejer! Jättesött ju!

  SvaraRadera
 5. Väldigt söta skulle jag vilja säga!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är lite kul att matcha - lite beroende på barnets ålder osv dock. Fina blev ni!

  SvaraRadera