onsdag 25 juni 2014

Orange is ... back

Några dagar efter att Niklas åkte till Norge sist kom säsong 2 av Orange is the New black ut på Netflix. Niklas och jag hade bestämt att vi skulle vänta med att se den tills han kom hem, för det är ju roligast att titta på favoritserierna tillsammans, men herregud vad svårt det var att vänta! I princip varje kväll under nästan 2 veckor funderade jag på att se ett, bara ett, avsnitt i smyg. Men jag höll mig och på Midsommardagen började vi kolla. Nu har vi sett 9 avsnitt och jag får ångest bara av att tänka på att säsongen snart är slut. Så bra är den. Lika bra som första säsongen, fast bättre. Den här säsongen, med alla tillbakablickar på karaktärernas liv, griper tag i mig ännu mer. Alla öden och alla personligheter blir starkare och kryper in under huden på mig än mer än sist. Kommer det en tredje säsong? Det måste komma en tredje säsong!

 

6 kommentarer:

 1. Haha, trodde jag skulle få se en bild på dig i jätteoranget hår här och ba "HAR MISSAT DETTA PÅ INSTAGRAM" :D

  SvaraRadera
 2. Haha på Fiats kommentar :)
  Jag tror det kommer en säsong tre, är inte helt säker men jag läste något någonstans om att det kanske stod på imdb? Jag blir dock lite orolig, kan det verkligen bli en lika bra säsong till, eller blir det sämre och sämre som så många andra serier?

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha!

   Jag hoppas det ändå, tre säsonger tycker jag att serier brukar klara åtminstone. Men det är förstås svårt att säga, vissa kan ju vara skitbra i 6 säsonger, andra blir sämre direkt.,

   Radera
 3. Haha! Vad roligt att du hade skrivit just detta om just denna serien O_o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vi har visst lite olika syn på den serien :)

   Radera