onsdag 4 juni 2014

Tälta lite

Så kom den. Dagen då Elly med bestämd röst sa att hon skulle sova i sitt tält, gick in och la sig på gosedjuren och somnade. Om jag hade varit knappt en meter lång hade jag väl sovit där varenda natt, men det är ju jag det. Eller nej, det hade jag inte, för jag hade svettats ihjäl. Tydligen var tältandet ingenting för Elly heller, för ett par timmar efter att hon hade somnat där vaknade hon och hade både drömt mardröm och hade växtvärk, så nu ligger hon bredvid mig. Annars sover ju Elly i sin egen säng nu för tiden, men kommer in till oss vissa nätter. Det är så sött när jag vaknar till av snabba små fötter och rätt som det är står hon bredvid sängen och vill upp. Och en natt i veckan brukar hon sova hela natten i vår säng. Det tycker jag bara är bra.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar