onsdag 2 juli 2014

Ensam hemma

För en liten stund stund kom jag hem till en alldeles tom lägenhet. Elly och Niklas åkte nämligen till Niklas bror tidigare idag, och de kommer inte hem förrän på lördag. Jag och Elly har aldrig varit ifrån varandra mer än en natt åt gången innan, så det här känns ... annorlunda. Jag har både sett fram emot och fasat för de här dygnen. Det ska bli skönt att bara behöva ta hand om mig själv i några dagar, men jag saknar redan Elly och hennes kramar, hennes röst och hennes lekar. Och det kommer att kännas tomt när det inte springer några små fötter över golvet i natt. När ingen kryper ner alldeles nära mig. Men jag får gosa med nallen jag fick i tidig födelsedagspresent av Elly igår. Hon sa att det tyvärr inte fanns någon mus eller råtta, som jag tycker så mycket om, i affären. Jag har ingen aning om hur det kommer sig att hon tror att jag gillar möss och råttor, men jag föredrar helt klart en nalle.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar