lördag 5 juli 2014

Fölsis

Idag fyller jag alltså 32. Detta firades här hemma med kompisar, öl, vin, snacks och intensivt prat om allt från barns gränser till Täppas Fogelberg. Sen gick några av oss ut och det var förbannat roligt! Vi varvade svettigt dansande med att sitta ute och fläkta oss på båten vi befann oss på. Vid tre gick jag hemåt, sjukt nöjd med kvällen, med att jag kunde gå i shorts utan att frysa, med vegankörven jag köpte på 7-11 och med livet i allmänhet. Sen sov jag nästan ingenting under natten, men var ändå energisk när jag gick upp strax efter sju och plockade undan flaskor, diskade och hade mig. När jag kände mig nöjd åt jag frukost på sängen medan jag tittade på Retro om Twin peaks på SVT Play. Efteråt gick jag till återvinningen med alla flaskor, hämtade ut ett paket, handlade och pratade i telefon med diverse familjemedlemmar som ville gratta mig. Till lunch åt jag chipsrester och en sagolikt god smoothie, bara för att jag kunde, tänkte att det var lika bra att passa på med sånt där bus innan min lilla familj kommer hem igen. Och kommer hem gör de om en alldeles liten stund, det är nästan så jag gråter när jag tänker på det. Av glädje och längtan alltså. Sen blir det pizza. Kan inte tänka mig en bättre bakis- och fölsedagsmiddag.

 

5 kommentarer:

 1. hey!
  Jag sended du tweet. kontrollera det jag skrev det på engelska
  Jessica X

  SvaraRadera
 2. Låter som en superduperfödelsedag! Grattis :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!!!

  SvaraRadera