torsdag 3 juli 2014

Stan, löpning, FF och sånt

En grej jag hade sett fram emot att göra under mina FF- dagar (familjefria alltså) var att ta en runda för mig själv på stan. Så efter jobbet cyklade jag till stan och kollade i affärer, men det var varken roligt eller rogivande, utan jag gick mest omkring och svettades och såg förskräckt ut. Men ett par nya löparskor inhandlades i alla fall. Mina gamla hade gjort sitt efter många års tjänst, så det var dags. När jag hade kommit hem och ätit lite gav jag mig ut för att testa skorna. 5 km blev det och både tempo och form kändes bra, trots att det var två månader sen jag sprang. Och att det var tredje löpningen i år. När jag kom hem efter springturen var jag alldeles pigg och energisk så jag passade på att röja upp lite här hemma. Också har jag gjort en playlist till morgondagens fezt, duschat länge och ätit chilinötter, sånt där en hinner med när en har FF ni vet.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar