torsdag 28 augusti 2014

Det går bra nu

När Elly och jag åt middag idag ringde det på dörren. Det var brevbäraren som kom med ett paket från Cloetta, eftersom jag tydligen ingår i deras bloggnätverk! Wohoo! Kände mig som värsta storbloggaren som får hem presenter och allt. Paketet innehöll en påse halstabletter och tre påsar med AKO-kolor, ni vet de där supergoda kolorna som fanns när vi var små (och med "vi" menar jag vi som inte är 90-talister) och som tydligen ska börja säljas igen. Elly blev lite förvånad över att det kom godis på en torsdag och frågade om de inte visste att det inte är lördag idag. Hon ville dock inte vänta till på lördag med att smaka på godiset och fick smaka en kola av varje sort. Gräddkolan tyckte hon bäst om. Själv smakade jag inte alls eftersom kolorna dessvärre innehöll gelatin. Men det var ju himla trevligt att få hem en sån här överraskning ändå (*hintar lite*) och halstabletterna kommer jag att äta av när jag blir förkyld nästa gång.

 

5 kommentarer:

 1. Men.... Cloettes bloggnätverk? HUH?! Ge mig!

  SvaraRadera
 2. Men åååå dom där kolorna asså. Mintchokladen och den vanliga kola- kolan var bäst tyckte jag (som VERKLIGEN inte är 90-talist då). Och wow för att vara med i det nätverket!

  SvaraRadera
 3. Åh, de kolorna var ju supergoda. På min kiosk vid skolan kunde vi köpa såna styckvis. Gräddkolan var min favorit.

  Vad gullig hon är Elly. Visste de inte att det inte var lördag.... hahah

  SvaraRadera
 4. De säljs ju annars på Åhléns men mycket antagligen då :) men vad illa att de innehåller gelatin. :(

  SvaraRadera