söndag 17 augusti 2014

Här helgas inte vilodagen


Idag åt vi rester av gårdagens hemgjorda pizza till lunch, efter att ha ägnat halva dagen åt vårt stackars hem. Vi städade t ex fram ett halvt köksbord, ett soffbord och en hel köksbänk, tog ner en stor Ullaredbag full med gamla leksaker till källaren och dammsög för första gången på över en månad. Ja, men det har ju varit sommar, vem städar då? Tydligen inte vi i alla fall. Sen gick jag förnöjt omkring och njöt av resultatet, väl medveten om att det kommer att se ut som ett bombnedslag om ett par dagar igen. 

Och just det, lunchen intogs i Ellys rum, ty hennes bord hade också städats fram och hon skällde på mig när jag ställde mig upp på pallen mitt under måltiden.

4 kommentarer:

  1. Skönt med lite storstädning :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kändes så himla bra att äntligen ta tag i det! även om det finns en hel del kvar att göra, förstås...

      Radera