tisdag 19 augusti 2014

Höstblues

Jävla dag. Dagen då jag sa tack och hej till sommaren. Tack och hej, tack och hej. Jag har verkligen gått omkring och väntat på en sån där härlig sensommar, sagt till alla att det snart blir badväder igen, men med dagens storm (well, typ storm) och störtskur efter störtskur dog hoppet. Den där grå massan som kallas höst kom och la sig som en filt över mig och gjorde mig så förtvivlat trött och sorgsen över att det inte blir sommar än på hundra år. Det enda jag har velat göra idag är att sitta i soffan och dricka te och tända så många doftljus att jag blir lite yr. Nu dricker jag mitt te. Äntligen dricker jag te i soffan. Äter vattenmelon. Det godaste som fanns i somras. Nu en relik som ger mig ilningar i tänderna. Doftljusen luktar för lite, bäst att jag tänder tio tjugo trettio till.

10 kommentarer:

 1. Åh, jag vet! Har precis samma känsla nu. I flera dagar har jag hoppfullt gått ut på balkongen på morgonen för att äta min frukost. Men luften är liksom en annan.. Jag vet inte vad det är men jag tror inte jag någonsin känt mej så lite redo för höst som nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag är långt ifrån färdig med sommaren ju!

   Radera
 2. Just det där med att det nog inte blir fler bad i år, usch vad det känns trist!

  SvaraRadera
 3. Det kan ju bli en fin och varm höst också. Hoppas ? ( blundar för att det alltid regnar här)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, låt oss hoppas på det! Soliga dagar med röda löv och ingen blåst, inget regn!

   Radera
 4. Håll ut, håll ut. Man lovar varmare väder till helgen!

  SvaraRadera
 5. Ja mä precis! Vad hände!?! Det gick så fort, tjoff så vart det höst. Jag gillar hösten, eller jag älskar nog hösten faktiskt. Men till och med jag känner mig lite snuvad på sensommaren!

  SvaraRadera
 6. Jag har inte badat i år. Väldigt kallt tycker jag. Men sensommaren har ju inte börjat än så det kan bli varmt snart :)

  SvaraRadera