lördag 13 september 2014

Hur går stickningen då?

Jorå, tackar som frågar. Jag har inte gett upp, utan jag har inte bara stickat klart mössan jag påbörjade för en vecka sen, utan igår, när jag satt på en föreläsning med jobbet började jag sticka på en mössa till Elly och jag gjorde klart den samma eftermiddag! Alltså, mössorna är inga mästerverk, men de duger och det viktigaste är att det var roligt att göra dem och att jag vill fortsätta att sticka.

(Asså, min emolook här?!)

Till min mössa gick jag efter den här beskrivningen och Ellys freestylade jag ihop med en rundsticka, men jag körde samma koncept med resårstickning som på min. Förresten, att sticka under en föreläsning kan jag rekommendera varmt, åtminstone om en som jag lätt blir rastlös och börjar pilla med tusen saker och glömmer bort att lyssna. Jag missade inte ett ord som sades och stickade en halv mössa på kuppen.

 

3 kommentarer:

  1. Välkommen in i stickandets härliga värld! Fina blev de, båda mössorna.

    SvaraRadera
  2. Älskar att sticka! Kass på mönster dock, fina mössor! :)

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja sticka men det är inte min grej. Inte än iaf. Min syrra har dock med sig en stickning överallt och har alltid haft. :) Jättefina mössor!!

    SvaraRadera