onsdag 3 september 2014

Purplehairdontcare

Resultatet av dålig impulskontroll, ett antal gamla färgrester och alla dessa snygga hår som syns på Instagram och Pinterest. Jag tog helt enkelt och blandade ihop ett par lila toningar, en klick turkos toning och två olika lila färginpackningar i en skål och kladdade i blandningen i håret. Jag har ju inte blekt håret, så färgen lär väl inte sitta i så länge. Å andra sidan tycker jag att toningar sitter bättre nu när jag inte tvättar håret med schampo, plus att jag tvättar håret rätt sällan, så några veckor ska jag väl vara lila i huvudet i alla fall.
 

8 kommentarer:

 1. Ja, det är så SJUKT snyggt! Jag orkar knappt sätta upp mitt hår i en tofs nu men blir skitsugen på att göra något kul när jag ser ditt lila!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev bara så trött på tråkhår att jag var tvungen att göra nåt, tihi.

   Radera
 2. Yes, läckert! Jag hade lite rosaorange hår ett par omgångar förut, kan sakna den färgen ibland. Och riktigt rött, det trivdes jag superbra i. Hoppas färgen håller bra!

  SvaraRadera