fredag 19 september 2014

Snor, fredagsmys, barn och val

Så jävla förkyld. Jobbat på Ellys förskola hela dagen, tack och lov var jag dock i köket, hade inte pallat att underhålla/passa barn idag. Elly blev biten av ett barn och ett annat sa jag älskar dig Elly till henne. Sen vände 2-åringen sig till mig och sa jag älskar Elly. Och Elly sa jag älskar dig tillbaka och kramade barnet. Så himla kärt.

 

Elly ville ha glass till fredagsmys och det ville min onda hals med. Chokladglass med hallonsås. Annars har jag främst ägnat den här fredagskvällen åt att snyta mig. Nu tittar jag med ett halvt öga på Cityakuten och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska sticka lite. Jag tänker också på valet. Det finns i bakhuvudet hela tiden och jag blir inte klok på det. Antar att jag nog kan, men inte vill förstå.

 

1 kommentar: