fredag 10 oktober 2014

Ibland är det inte lätt att veta

Jag är så glad för min bloggkompis Lindas skull; hon är nämligen på smällen och ska få en liten Pelleknodd! Och jag känner så igen mig i hennes "fatta-ingenting-när-brallorna-var-trånga-och-jag-mådde-lite-illa". Själv var jag för drygt fyra år sen på semester på Sicilien, då jag 1) blev åksjuk för första gången i mitt liv, dag efter dag, 2) fick så stora tuttar att mina bikiniöverdelar gled upp och av när jag badade, 3) var så trött att jag inte bara tog siesta varje dag, utan även gick och la mig först av alla på kvällarna och 4) så var det ju mensen då. Den skulle ha kommit i början av den två veckor långa semestern, men den höll sig borta, vilket jag inte tyckte var så konstigt eftersom den aldrig någonsin hade varit regelbunden. När vi kom hem snuddade jag vid tanken på att jag kunde vara preggo, men samtidigt hade vi ju försökt så länge att vi inte hade nåt hopp kvar om att bli med barn på egen hand. Men så köpte jag ett graviditetstest, bara för att kunna utesluta att jag var preggo, och det visade ett plus. När vi minst anade det.

6 kommentarer:

 1. Å, det är så skoj att läsa såna här berättelser tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin berättelse, man blir liksom varm av de positiva beskedet :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Ryser när jag läser detta, så häftigt :)

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att få höra er historia.

  SvaraRadera
 5. Vad gullig du är :)

  Jag gjorde testet i badrummet och när det var plus kändes det som att luften tagit slut och det inte fanns någon syre alls kvar. Jag fick andas i en handduk och sen gick jag och berättade vad det var. Men eftersom att jag tydligen varit på toa en halvtimme så hade han redan förstått.

  SvaraRadera