tisdag 28 oktober 2014

Och det här då

...och i söndags kom väl dödsstöten:

Hur ska jag göra för att det ska komma in en lillebror i din mage?

Ackompanjerat av en jävla ägglossningsvärk, som om min kropp bara tiggde om att bli påsatt och befruktad. Som om den spelade för Team Elly och ville göra en lillebror.

8 kommentarer:

 1. Dålig stil av din kropp att förråda dig sådär! Men som du skrev i det förra inlägget - du ska aldrig skaffa barn "för nån annans skull". Du verkar ändå ha tänkt en del på det och kommit till ett rimligt beslut. Strunta i vad kroppen säger :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kroppen och Elly är lkisom i maskopi.

   Radera
 2. Läste det förra inlägget också och känner igen mej fast jag ju inte har några barn. Just det där vad en borde göra för att vara normal. Jag "borde" skaffa barn och du "borde" skaffa syskon till Elly. Ibland trycker den på helt otroligt hårt, den där normalitetsnormen. Men jag tänker som du, jag tänker aldrig göra något för att det ska "vara så" eller för att någon annan vill.

  Haha, kan också trösta dej med att jag tjatade mej sjuk om syskon när jag var liten men när sen mamma berättade att jag skulle få en lillebror eller lillasyster så fick jag totalpanik, tokgrät och undrade om vi i alla fall skulle få ha julen för oss själva. Får ju lägga till att jag älskar honom nu, haha. Hoppas du inte tar det som att jag gör narr av dina tankar nu genom att skämta till det. Jag tänker bara att det är en fas som barn går igenom, syskonfas liksom?
  P.S Känner mej tvungen att lägga till att jag älskar min bror nu men du fattar hur jag menar va?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har säkert internaliserat det där tyckandet om att alla ska vilja ha barn och alla ska vilja ha fler barn än ett. Och jag tror att Elly kommer att ha såna här faser under hela sin uppväxt, och hon måste ju få sörja, samtidigt som jag inte är såsäker på att hon verkligen skulle uppskatta ett syskon...

   Radera
 3. Haha, fick tydligen väldigt dåligt samvete av det där efter som jag tydligen drog att jag älskar min bror två gånger...

  SvaraRadera
 4. Haha. Här hade Max tänkt ut det finurliga, att om han vore tjej, och fick en lillebror, skulle det ju vara så bra, för då skulle vi vara två tjejer och två killar. Hmmm... Vilket argument!

  SvaraRadera